Skip to content
 

Oulu junnu OPEN-kisat 20.11

Oulun Kiipeilyseura järjestää yhdessä Oulun Kiipeilykeskuksen kanssa Oulu junnu Open-kisat 20.11. Kisoihin kannattaa tulla matalalla kynnyksellä, kaikille löytyy varmasti sopivaa kiivettävää. Kiipeilyaikaa on 2 tuntia. Kisat pidetään uuden puolen boulderilla, reittejä voi testata niin monta kertaa kuin haluaa ja ehtii. Kisareitit ovat junnureitintekoon suunatun koulutuksen tuotosta, ja halli tulee olemaan täynnä monipuolisia reittejä junnuille. Koulutuksen pitää alan ehdoton kärki, reitintekijä ja nuorten kiipeily maajoukkueen johtaja Santeri Turkulainen, sekä itsekin kisaava ja reittejä työkseen tekevä Aleksi Mikkola. Santeri jää vielä kisapäiväksi neuvomaan ja tsemppaamaan meidän junnuja.

Jos kisaajia on ”vähän” kaikkien kilpailut alkavat klo 10.00, jos kisailijoita on paljon, Youth C, B ja A sarjat kiipeilevät klo 12.30 alkaen. Kilpailuihin osallistuminen maksaa 10 € ja se maksetaan OKK:n kassalle aamulla. Seuran jäsenten ei tarvitse maksaa erikseen vuokrakengistä. 

Minijunnut: 2013 ja myöhemmin syntyneet, Youth D: 2011-2012, Youth C: 2009-2010, Youth B: 2007-2008, Youth A: 2005-2006

Olisi kiva nähdä jokaisen ryhmän junnuja kisoissa, nämä ovat leikkimieliset kisailut (oikeilla palkinnoilla), joten rohkeasti mukaan. Huoltajat voivat olla kisa-ajan mukana seuraamassa ja tsemppaamassa, sekä tuomareiksi ja auttamaan voi ilmoittautua myös huoltajat. Ilmoittautuminen: info@oulunkiipeilykeskus.com

Kisan viralliset sivut: https://oulunkiipeilykeskus.com/oulu-junnu-open-kisat/