Skip to content

Maksuyhteys

Jäsenmaksut

Seuran jäsenmaksut menevät Suomisportin kautta. Sinun pitää ensin tehdä jäsenhakemus Suomisportissa, sen jälkeen seuratoimijat hyväksyvät hakemuksen ja voit maksaa jäsenmaksun, se ilmestyy suomisportin maksut sivulle. Suosittelemme Suomisportin käyttöön heidän sovellusta, se toimii kaikista parhaiten.

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäseneksi pääset luomalla tilin SuomiSportiin ja sen jälkeen pitää käydä tekemässä jäsenhakemus. Eli voit mennä tällä linkillä tekemään tunnukset, sitten avaa vielä uudestaan linkki ja tee jäsenhakemus! Autamme jos ongelmia info@oulunkiipeilyseura.fi.
Aikuiset täysjäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/f2033077-c31f-41e3-a0fb-a6b363e92b11
Alle 19 vuotiaat täysjäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/e4818c74-b35b-40e7-b5b6-abe84ebff113
Kevytjäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/2bd928ce-8655-4243-9429-16d9a62ae55a

Liikuntaetujen käyttöohjeet alempana.

Muut maksut

Seuralle tulevat muut maksut maksetaan tilille:

IBAN FI62 8900 8710 6619 57
BIC DABAFIHH

Alta löydät viitenumerot eri tilanteisiin, muista käyttää maksaessasi aina viitenumeroa!

  • 1261 Vuokravälineet
  • 1326 Seuran kiipeilyreissut
  • 1342 Jäätornin käyttö + vuokraukset
  • 70425 Kenkäpohjaukset
  • 12438 Finice paidat ja OKS paidat (25 €) ja hupparit (60€)

Tilaustapahtumien maksujen viitenumero toimitetaan tapahtumavastaavan kautta tilaajalle.

Liikuntaedut

Voit nyt maksaa jäsenyytesi sekä kiipeilykursseja käyttämällä liikuntaetuja. Tällä hetkellä tuettuna ovat Smartum Pay, ePassi ja Edenred. Otamme vastaan ainoastaan mobiilimaksuja! Huomaathan että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa muita kuin omia jäsenyyksiä ja kursseja.

SmartumPay

SmartumPaylla maksaessa, etsi valikosta Oulun Kiipeilyseura 91 ry. Maksa tarvittava summa. Laita kuitti/kuvakaappaus maksetusta etuudesta info@oulunkiipeilyseura.fi. Smartumin omat käyttöohjeet löytyvät täältä

Edenred

Löydät käyttöpaikan nimellä ”Oulun kiipeilyseura”. Voit maksaa MyEdenred-sovelluksessa seuralle haluamasi summan. Huom: Edenredin näyttämistä tiedoista poiketen hyväksymme ainoastaan mobiilimaksut! Edenredin omat käyttöohjeet löytyvät täältä. Laitathan vielä kuvakaappauksen/kuitin maksetusta etuudesta info@oulunkiipeilyseura.fi

ePassi

Olemme luoneet tarvittavat tuotteet ePassiin, joten hakemalla Oulun kiipeilyseuraa käyttöpaikkana, pääset maksussa eteenpäin.

ePassin omat käyttöohjeet löytyvät täältä. Laitathan vielä kuvakaappauksen/kuitin maksetusta etuudesta info@oulunkiipeilyseura.fi

Huomioitavaa

Huomaathan että etu on henkilökohtainen etkä voi maksaa sillä kenenkään muun jäsenyyttä tai kursseja. Maksutapahtumasta tulee automaattisesti viesti seuralle, mutta ilmoitathan erikseen vielä sähköpostitse että mitä olet maksanut, meillä kun ei ole kassaa missä kuittia voisi vilauttaa! :) Maksaessasi liikuntaedulla, voit luonnollisesti jättää jäsenrekisterijärjestelmän mahdollisesti generoiman ”paperilaskun” maksamatta.

Lasku seuralle?

Täältä löydät matkalaskukaavakkeen  ja lasku seuralle -kaavakkeen.