Skip to content

Jäsenyys ja edut

Liittymällä Oulun kiipeilyseura -91:n jäseneksi saat selviä etuja! Jäsenmaksuluokkia on kaksi.

 • Täysjäsenenä liityt myös Suomen kiipeilyliittoon (SKIL) ja sitä kautta kansainväliseen kiipeilyliittoon (UIAA), ja saat samalla SKIL:n kattavan Pohjola Sporttiturva -kiipeilyvakuutuksen sekä Kiipeily-lehden.
 • Kevytjäsenenä saa muuten samat OKS-edut kuin täysjäsen, mutta et kuulu Suomen kiipeilyliittoon eli jäät paitsi vakuutuksesta ja kiipeilylehdestä, ja et voi osallistua seuran järjestämille ulkokiipeilykursseille.

Jäsenmaksut 2023:

Jäsen Vuosihinta
Aikuinen 99 euroa
Nuoriso (alle 19-vuotias) 79 euroa
Kevytjäsen / kannatusjäsen 52 euroa

Huom! Jäsenmaksut laskutetaan suoraan jäsenrekisterijärjestelmän kautta. Jäsenhakemukseen pääset tästä. Meille voit maksaa myös Edenredillä, ePassilla ja SmartumPaylla, katso siinä tapauksessa ohjeet täältä. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan automaattisesti,  on hyvä muistaa että jäsenedut ovat voimassa maksupäivästä eteenpäin. Jäsenmaksu on voimassa kuluvan vuoden loppuun saakka, joulukuussa voit maksaa seuraavan vuoden jäsenmaksun.

Täysjäsenyyteen kuuluva Pohjolan Sporttiturva-vakuutus: Sporttiturvan vakuutuskausi on aina kalenterivuosi. Sporttiturva tulee voimaan 1.1., jos olet maksanut kiipeilyseuran jäsenyytesi kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Muutoin vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä alkaen. Muistathan siis maksaa jäsenmaksusi ajoissa, jotta vakuutus ja muut edut pysyvät voimassa.

Jäsenedut:

Lisäksi:

 • (vain täysjäsenet) SKIL:n kattava kiipeilyvakuutus Suomessa ja ulkomailla Voimassa kiipeilylajeissa 4000 metriin saakka, kilpailuissa, harjoittelussa ja näihin liittyvillä matkoilla. Vapaa soolokiipeilyä vakuutus ei kata. Korvaussumma max. 15 000€/vahinko, 200€ omavastuu, sis. magneettikuvaukset, ortopediset tuet, jne. Lisätietoja: Pohjola_Kiipeily_tuoteseloste_2023
 • (vain täysjäsenet) Suomen kiipeilyliiton julkaisema Kiipeily-lehti 
 • 10% alennus aikuisten Oulun kiipeilykeskuksen vuosijäsenyydestä
 • 10% alennus aikuisten Oulun kiipeilykeskuksen 10-kerran kortista
 • 10% alennus aikuisten kuukausikortista
 • junnukerholaisille 10 % alennus kengistä ja valjaista. Junnujen vanhemmille kiipeilyn peruskurssi 50€
 • Kerhoillat (tekniikkatreeniä, illanviettoa, esitelmiä, jne.)
 • Vaihtuvia alennuskampanjoita Shelbyssä OKS:n jäsenille kiipeily-/retkeilytuotteista
 • Mahdollisuuden osallistua  kursseille
 • Oikeus vuokrata seuran varusteita
 • Seuran järjestämät reissut 
 • OKS:n järjestämät kisat
 • Kiipeily Merikosken muurilla (avain muurille yläköysien vientiä varten)
 • Seura lähettää jäsenten kenkiä pohjautukseen. Seuraa somea ja jäsensähköposteja niin ehdit mukaan seuraavaan pohjautukseen
 • Reeniksen maanantain dynaamisesta joogasta ja rauhoittavasta joogasta alennusta (hinta 12 € jäsenille ja junnujen vanhemmille.
 • Vuoristoretkiltä 10 % alennuksen kaikista Suomen ja ulkomaiden kursseista sekä 5 % alennuksen opastetuista retkistä ulkomailla. (Alennus ei koske räätälöityjä kursseja tai opastuksia). Tiedustelut vapaista paikoista sähköpostitse Tiinalle tai Petterille. Muista mainita jäsenyys ilmoittautumisen yhteydessä! Tutustu tarjontaan nettisivuilla: www.vuoristoretket.fi Tiina Tel. +358 50 339 6163 / tiina@vuoristoretket.fi    Petter Tel. +358 40 562 2193 / petter@vuoristoretket.fi
 • (vain täysjäsenet) UIAA:n jäsenetuja, mm. ulkomailla alennuksia kiipeilyluvista, alppimajoissa majoittumisissa ym.

Kaikki Oulun kiipeilykeskus -edut löydät myös täältä, Shelbyn tämänhetkistä alekampanjaa voit tsekkailla seuran Facebook-ryhmästä!

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen netissä. Voit maksaa jäsenyyden heti liittymisen yhteydessä Paytrail-verkkomaksun kautta, tai sähköpostilaskulla.

Täysjäsenien hinta muodostuu:

 1. Suomen Kiipeilyliiton jäsenyys aikuiset 20 €, alle 19-vuotiaat 14 €
 2. Pohjola Sporttiturva 44 €
 3. Oulun Kiipeilyseura 91 ry jäsenyys aikuiset 35 €, alle 19 vuotiaat 21 €

Kevytjäsenien maksu menee suoraan seuran toimintaan!

Suomen Kiipeilyliitto kehittää kiipeilyä monipuolisesti Suomessa http://www.climbing.fi. Varat käytetään mm. koulutustoimintaan, kallioiden pulttaamiseen, topokirjan painamiseen yms. yleishyödyllisiin kiipeilyä edistäviin asioihin. SKIL:llä on myös erittäin merkittävä asema kiipeilykallioiden lupa-asioiden hoidossa. Jäsenmaksu ei siis mene hukkaan vaan edistää kaikkea kiipeilyharrastusta pitkällä tähtäyksellä.

Seuralle jäävällä osuudella kehitetään Oulun kiipeilymahdollisuuksia ja parannetaan harrastus olosuhteita. Hankitaan uusia varusteita, järjestetään kiipeilyreissuja ja kiipeilykursseja, kerhoiltoja sekä pikkujouluja. Kiipeilykilpailuita järjestetään myös ja jäsenistön valitsema hallitus kehittää seuraa parhaaksi katsomallaan tavalla ja jäsenistön toiveita kuunnellen.