Skip to content

Jäsenyys ja edut

Liittymällä Oulun kiipeilyseura -91:n jäseneksi saat selviä etuja!

Jäsenmaksuluokkia on kaksi:

 • Täysjäsenenä liityt myös Suomen kiipeilyliittoon (SKIL) ja sitä kautta kansainväliseen kiipeilyliittoon (UIAA), ja saat samalla SKIL:n kattavan Pohjola Sporttiturva -kiipeilyvakuutuksen.
 • Kevytjäsenenä saa muuten samat OKS-edut kuin täysjäsen, mutta et kuulu Suomen kiipeilyliittoon eli jäät paitsi vakuutuksesta ja et voi osallistua seuran järjestämille ulkokiipeilykursseille (paitsi jos olet jonkun toisen seuran täysjäsen).

Jäsenmaksut 2024:

Jäsen Vuosihinta
Aikuinen 110 euroa
Nuoriso (alle 19-vuotias) 88 euroa
Kevytjäsen / kannatusjäsen 52 euroa

Huom! Jäsenmaksut laskutetaan suoraan jäsenrekisterijärjestelmän kautta Suomisportissa. Jos haluat maksaa liikuntaedulla, meille olisi helpointa että teet maksun ennen jäsenhakemusta ja laitat siitä sähköpostia info@oulunkiipeilyseura.fi. Meille voit maksaa myös Edenredillä, ePassilla ja SmartumPaylla, katso siinä tapauksessa ohjeet täältä. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan automaattisesti. On hyvä muistaa, että jäsenedut ovat voimassa maksupäivästä eteenpäin. Jäsenmaksu on voimassa kuluvan vuoden loppuun saakka. Joulukuussa voit maksaa seuraavan vuoden jäsenmaksun.

Täysjäsenyyteen kuuluva Pohjolan Sporttiturva-vakuutus: Sporttiturvan vakuutuskausi on aina kalenterivuosi. Sporttiturva tulee voimaan 1.1., jos olet maksanut kiipeilyseuran jäsenyytesi kuluvan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Muutoin vakuutus on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä alkaen. Muistathan siis maksaa jäsenmaksusi ajoissa, jotta vakuutus ja muut edut pysyvät voimassa!

Jäsenedut:

 • Edullinen kiipeilyvuoro (5€) Oulun kiipeilykeskuksessa joka tiistai.
 • Edullinen kiipeilyvuoro (5€) Kaamoksella joka torstai.
 • Ilmainen kiipeilyvuoro kiipeilytornilla joka keskiviikko ja sunnuntai.
 • Ilmainen kiipeilyvuoro Oulun Cavella joka maanantai
 • KESÄKUUN JA HEINÄKUUN AJAN VUOROT ILMAISIA ALLE 19-VUOTIAILLE JÄSENILLE (vain varuste vuokra pitää maksaa okk:lla). MUISTA ILMOITTAUTUA VUOROILLE SUOMISPORTISSA

Lisäksi:

 • (vain täysjäsenet) SKIL:n kattava kiipeilyvakuutus Suomessa ja ulkomailla Voimassa kiipeilylajeissa 4000 metriin saakka, kilpailuissa, harjoittelussa ja näihin liittyvillä matkoilla. Vapaa soolokiipeilyä vakuutus ei kata. Korvaussumma max. 15 000€/vahinko, 200€ omavastuu, sis. magneettikuvaukset, ortopediset tuet, jne. Lisätietoja: Pohjolan sporttiturva 2024
 • Oulun Kiipeilykeskus: 10% alennus aikuisten vuosijäsenyydestä, 10% alennus aikuisten 10 kerran kortista, 10% alennus aikuisten kuukausikortista. Lisäksi junnukerholaisille 10 % alennus kengistä ja valjaista. Junnujen vanhemmille kiipeilyn peruskurssi 50€.
 • Kaamos climbing: vuosijäsenyys 499 €, 5 kerran kortti 45 €, 20 kerran kortti 180 €. 
 • Kerhoillat – Tekniikkatreeniä, illanviettoa, esitelmiä, jne.
 • Kurssit – Mahdollisuus osallistua seuran järjestämille ulkokiipeily- ja turvallisuuskursseille.
 • Varusteiden vuokraaminen – Mahdollisuus vuokrata seuran varusteita.
 • Reissut – Seura järjestää erilaisia kiipeilyreissuja, joihin jäsenillä on mahdollisuus osallistua (kalliokiipeily, boulder, jääkiipeily, sisähallit…)
 • Kilpailut – OKS:n järjestämät kisat
 • Kiipeily Merikosken muurilla (avain muurille yläköysien vientiä varten)
 • Kenkien pohjautus – Seura lähettää jäsentensä kenkiä pohjautukseen. Seuraa somea ja jäsentiedotteita, niin ehdit mukaan seuraavaan pohjautukseen.
 • Reenis: Reeniksen maanantain dynaamisesta joogasta ja rauhoittavasta joogasta alennusta (hinta 12 € jäsenille ja junnujen vanhemmille).
 • Vuoristoretket: Vuoristoretkiltä 10 % alennuksen kaikista Suomen ja ulkomaiden kursseista sekä 5 % alennuksen opastetuista retkistä ulkomailla. (Alennus ei koske räätälöityjä kursseja tai opastuksia). Tiedustelut vapaista paikoista sähköpostitse Tiinalle tai Petterille. Muista mainita jäsenyys ilmoittautumisen yhteydessä! Tutustu tarjontaan nettisivuilla: www.vuoristoretket.fi Tiina Tel. +358 50 339 6163 / tiina@vuoristoretket.fi    Petter Tel. +358 40 562 2193 / petter@vuoristoretket.fi
 • (vain täysjäsenet, UIAA kortin hinta 50 €, kysy hyvissä ajoin) UIAA:n jäsenetuja, mm. ulkomailla alennuksia kiipeilyluvista, alppimajoissa majoittumisissa ym.

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäseneksi pääset
1) luomalla tilin SuomiSportiin (linkit alla)
2) liittymällä jäseneksi SuomiSportissa (samasta linkistä). Jäseneksi liittymisen jälkeen menee hetki ennen kuin seuran hallitus/työntekijä käy hyväksymässä sinut jäseneksi. Sen jälkeen löydät myös jäsenmaksun omista maksuista

Voit mennä alla olevilla linkeillä tekemään tunnukset SuomiSporttiin. Kun olet luonut tunnukset, avaa linkki vielä uudestaan ja liity jäseneksi, sen jälkeen odota vielä hetki että käymme hyväksymässä jäsenyytesi! Autamme mielellämme, jos tulee ongelmia. Otathan yhteyttä info@oulunkiipeilyseura.fi.

Aikuiset täysjäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/f2033077-c31f-41e3-a0fb-a6b363e92b11
Alle 19-vuotiaat täysjäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/e4818c74-b35b-40e7-b5b6-abe84ebff113
Kevytjäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/2bd928ce-8655-4243-9429-16d9a62ae55a

Mietityttääkö henkilötunnuksen antaminen SuomiSport-palveluun? Lue linkistä lisää: https://suomisport.freshdesk.com/fi/support/solutions/articles/44002083866-mihin-suomisportissa-tarvitaan-henkil%C3%B6tunnustani-

Mistä täysjäsenien hinta muodostuu?

 1. Suomen Kiipeilyliiton jäsenyydestä: aikuiset 20 €, alle 19-vuotiaat 14 €
 2. Pohjola Sporttiturvasta: 51 €
 3. Oulun Kiipeilyseura 91 ry:n jäsenyydestä: aikuiset 39 €, alle 19-vuotiaat 23 €

Kevytjäsenyyden hinnasta koko 52 € menee suoraan seuran toimintaan!

Suomen Kiipeilyliitto kehittää kiipeilyä monipuolisesti Suomessa. Varat käytetään mm. koulutustoimintaan, kallioiden pulttaamiseen, topokirjan painamiseen ynnä muihin yleishyödyllisiin kiipeilyä edistäviin asioihin. SKIL:llä on myös erittäin merkittävä asema kiipeilykallioiden lupa-asioiden hoidossa. Jäsenmaksu ei siis mene hukkaan vaan edistää kaikkea kiipeilyharrastusta pitkällä tähtäimellä.

Seuralle jäävällä osuudella kehitetään Oulun kiipeilymahdollisuuksia ja parannetaan harrastusolosuhteita. Varoilla myös hankitaan uusia varusteita, järjestetään kiipeilyreissuja ja -kursseja, kerhoiltoja sekä pikkujouluja. Kiipeilykilpailuja järjestetään myös ja jäsenistön valitsema hallitus kehittää seuraa parhaaksi katsomallaan tavalla, jäsenistön toiveita kuunnellen.