Skip to content

Oulun kiipeilyseura -91

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva, eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös järjestettyjä kiipeilyreissuja sekä välineiden vuokrausta. Täysjäsenenä olet vakuutettu Pohjolan sporttiturvalla ja saat mm. kiipeilylehden. 

Junnuryhmissä on vielä tilaa, ilmoittaudu nyt, kausi on alkamassa! Täältä lisää tietoa https://oulunkiipeilyseura.fi/junioritoiminta/ tai sähköpostilla nuoriso@oulunkiipeilyseura.fi

https://finice2023.com/ on pian täällä! Talven odotetuin tapahtuma kiipeilyrintamalla odottaa myös sinua. Oulun Kiipeilyseura järjestää 24-26.2.2023 nuorten maailmanmestruuskilpailut, Eurooppa cupin finaalit, ja Suomen mestaruus kilpailut.

Ole osa tätä mainiota tapahtumaa:
LIPPUKAUPPA: https://finice2023.eventbrite.fi
TALKOILIJAT: https://forms.gle/22eHumLhdet6P8AR6

Oulun Kiipeilyseura on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea ja sen myötä olemme palkanneet seuralle täysipäiväisen työntekijän. Lisätietoja seuratuki hankkeesta heidi@oulunkiipeilyseura.fi

Oulun kiipeilyseura järjestää halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin, laskeutumisia erilaisista rakennuksista tai rakennelmista ja tarvittaessa räätälöityjä kiipeilytapahtumia sisällä ja ulkona. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille! Tapahtumatarjontaamme kuuluvat mm. laskeutuminen Intiön vesitornin sisällä tai Tietomaan tornista, sekä talvisin jääkiipeilyä seuran 20-metrisellä jääkiipeilytornilla!

Lue vuorojen ohjeet täältä.

 

JÄSENYYSTILAUSTAPAHTUMATYHTEYSTIEDOT