Skip to content

Oulun kiipeilyseura -91

Oulun kiipeilyseura -91 ry on Oulun seudulla toimiva, eri kiipeilyn lajeja harrastavien yhdistys. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa ja ylläpitää kiipeilyharrastusta tarjoamalla kiipeilypaikkoja ja eritasoisia seinä-, kallio- ja jääkiipeilykursseja. Seura tarjoaa jäsenilleen myös järjestettyjä kiipeilyreissuja sekä välineiden vuokrausta. Täysjäsenenä olet vakuutettu Pohjolan sporttiturvalla ja saat mm. kiipeilylehden. 

Junnuryhmien tiedustelut mieluiten sähköpostilla nuoriso@oulunkiipeilyseura.fi

Oulun Kiipeilyseura on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea ja sen myötä olemme palkanneet seuralle täysipäiväisen työntekijän. Lisätietoja seuratuki hankkeesta heidi@oulunkiipeilyseura.fi

Oulun kiipeilyseura järjestää halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin, laskeutumisia erilaisista rakennuksista tai rakennelmista ja tarvittaessa räätälöityjä kiipeilytapahtumia sisällä ja ulkona. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille! Tapahtumatarjontaamme kuuluvat mm. laskeutuminen Intiön vesitornin sisällä, Virpiniemen mäkihyppytornista, sekä talvisin jääkiipeilyä seuran 20-metrisellä kiipeilytornilla!

JÄSENYYSTILAUSTAPAHTUMATYHTEYSTIEDOT

 

Lue vuorojen ohjeet täältä.