Skip to content

Vuorot

Alta löydät lisätietoa seuran jäsenilleen tarjoamista ilmaisista kiipeilyvuoroista. Vuoroilla ovat oikeutettuja käymään myös seuran kevytjäsenet. Luethan ohjeet tarkasti ja noudata niitä.

Oulun kiipeilykeskus (Toppila, Paakakatu 7)

Päivä Aika
Tiistai Talvisin 18.45-20.45 Kiipeilykeskuksen vuoro on ainoastaan seuran jäsenille, ja ilmainen.
 1. Kassalla tyhjä lista, johon kirjoitat oman nimesi ja myöhemmin jäsenyys tarkastetaan, uudet jäsenet ottakaa maksukuitti mukaan!
 2. Kiipeily tapahtuu omin välinein (välineiden vuokraus on mahdollista paikan päällä) ja vuoro ei ole ohjattu.
 3. Vuoro loppuu varttia vaille, ei tasalta!

Oulun Cave (Nallisport, Vellamontie 9)

Päivä Aika
Torstai (katso kellonajat etusivulta)
 1. Oulun Caven vuoro on ainoastaan seuran jäsenille, ja ilmainen.
 2. Cave on boulderhalli, kiipeily tapahtuu omin välinein (välineitä ei ole mahdollista vuokrata paikan päällä) ja vuoro ei ole ohjattu.
 3. Merkitse vuoron aikana käyntisi listaan, ja nimesi perään ”OKS-91” (ainoastaan torstain vuorolla!). Mikäli käyt cavella muina aikoina, käynti maksaa 5€ ja voit maksaa sen caven tilille tai cavella olevaan lippaaseen käteisellä, kts. Caven Facebook-sivuilta ohjeet.
 4. Cave sijaitsee Nallisportin yläkerrassa, avaimen ja reittiohjeen sinne saat kassalta pyytämällä, pidä huoli että jos lähdet viimeisenä, lukitset ovet ja palautat avaimen kassalle.

Lisäohjeita:

 1. Kiipeäminen omalla vastuulla eli ei mennä alle tai alta kun toinen kiipeää. Eikä patjoilla kannata maata ettei kiipeilijä swingaa niskaan.
 2. Yritetään hahmottaa miten reitti menee ja mihin tiputaan jos tiputaan. Vaikka patjat on hyvät niin aina voi itsensä teloa jos on kovin tumpelo eikä osaa tippua joustavasti. Yksi muoto tarvii padit käytävälle.
 3. Jääotteet voi olla terävälaitaisia joten kannattaa katsoa onko niitä moovien välissä ja tuleeko mooveissa lähelle kyynärpäitä ja polvia (seuran vuoroilla jäähakuilla kiipeily vain ohjattuna!).
 4. Sähköt päälle viimeisten portaiden alapäästä, valkoisesta jatkoroikasta virtaa tuulettimille ja stereoihin ja moonboardiin virrat sen alapuolella olevasta Boxin punaisesta napista.
 5. Kenkiä löytyy laatikoista ja mankkaa mankkalaarista.
 6. Harjataan otteita millä kiivetään niin ei tule turhia sormivammoja lipeämällä mankkaisista otteista.
 7. Ei kolistella kahvakuulia lattiaan.
 8. Sammutetaan moonboard punaisesta napista, otetaan valkoinen jatkoroikka pois seinästä ja sammutetaan valot portaiden alapäästä lähtiessä.

Kiipeilytorni (Alakyläntie 1070)

Päivä Aika

Keskiviikko

Sunnuntai

Koko päivä
 1. Vuoro on ilmainen seuran jäsenille, muille vuoro maksaa 15€/kerta (maksuyhteys, viite 1342), käteismaksu ei mahdollinen. Muista kirjata seinällä olevaan listaan kaikki kiipeilykäynnit.
 2. Vuoro ei ole ohjattu, tornilla voi kiivetä drytooling-välineillä ympäri vuoden ja jäävälineillä silloin kun se on jäässä.
 3. Tarvittaessa välinevuokra 5€/setti, varaa ja maksa välineet etukäteen, varusteet@oulunkiipeilyseura.fi.
 4. Tutustu tornin käyttösääntöihin tarkasti, kiipeily tornilla omalla vastuulla ja maanomistajaa millään tavalla häiritsemättä!
 5. Tornilla voit kiivetä myös muina aikoina seuran jäsenet 5 €, ei jäsenet 15€ kertamaksua vastaan, talkoolaisille kiipeilyt ovat aina ilmaiset.
 6. Seuraa Facebook-tiedottelua jotta tiedät missä kunnossa torni on ja onko siellä kiipeilykavereita!