Skip to content
 

OKS-91:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut ti 27.11.2018 klo 18:00

Tervetuloa Oulun kiipeilyseura -91 ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen Oulun kiipeilykeskuksen (Paakakatu 7) saunatiloihin tiistaina 27.11.2018 kello 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat alla olevan esityslistan mukaisesti. Kokouksen jälkeen ilta jatkuu OKS-91:n jokavuotisten pikkujoulujen merkeissä!

Syyskokouksen esityslista:
1. kokouksen avaus;
2. kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus;
3. valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa;
4. valitaan hallituksen puheenjohtaja;
5. valitaan hallituksen muut jäsenet;
6. valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varamiehet;
7. vahvistetaan tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio;
8. käsitellään muut esille tulevat asiat.

Kello 17:45 (15 minuuttia ennen kokousta) pidetään lisäksi samoissa kokoustiloissa infotilaisuus Oulun kiipeilyseuran ja SKIL:n ensi vuonna yhteistyössä aloittamasta urheiluakatemia- ja valmennustoiminnasta, tervetuloa kuuntelemaan:

”Oulussa ollaan luomassa puitteet yhdistää pitkällä tähtäimellä määrätietoinen kiipeilyharjoittelu sekä 2. asteen ja korkeakouluasteen opinnot. Toiminnan keskiössä on Ouluseutu urheiluakatemia OSUA, joka toimii Kastellin monitoimitalon (lukion) tiloissa. Suomen Kiipeilyliitto SKIL ja OKS-91 ry rahoittavat toiminnan ja kouluttavat akatemiaa varten kiipeilyvalmentajan/-valmentajia.
Toimintaan hyväksytyt opiskelijat saavat keskittyä opintoihinsa ja kiipeilyyn ammattimaisissa olosuhteissa. Akatemiaurheilijaksi pääsee, mikäli läpäisee urheilulukion pääsykokeet 9.lk keväällä, tai on muuten 2. asteen tai korkea-asteen opiskelija, joka on menestynyt kansallisissa kiipeilykilpailuissa (esim. SM-mitalisti). Akatemiaurheilijalle akatemian tarjoamat palvelut (mm. kiipeilyvalmennus, fysioterapia, psyykkinen valmennus ja kuntotestit) ovat maksuttomia”

Kokouksen jälkeen voi siirtyä seuran vuorolle kiipeilemään tai vaikkapa suoraan saunomaan, paljuilemaan ja istumaan iltaa. Toivomme pikkujouluihin tulijoita osallistumaan myös kokoukseen. Syyskokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus, joten kaikkia OKS-91:n toiminnasta kiinnostuneita rohkaistaan tulemaan kokoukseen ja seuran toimintaan mukaan. Kiipeilyseurassa on paljon uusia jäseniä, tämä on paras tilaisuus tutustua toisiin kiipeilijöihin!

Seura tarjoaa pikkujouluihin pientä purtavaa, ja sauna + palju ovat koko illan lämpimänä. Ottakaa omat pyyhkeet ja uikkarit mukaan!