Skip to content
 

OKS-91:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut ti 22.11.2016 klo 18:00

Tervetuloa Oulun kiipeilyseura -91 ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen Oulun kiipeilykeskuksen (Paakakatu 7) saunatiloihin tiistaina 22.11.2016 kello 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja yhdistyksen sääntömuutos alla olevan esityslistan mukaisesti. Kokouksen jälkeen ilta jatkuu OKS-91:n pikkujoulujen merkeissä!

Syyskokouksen esityslista:

  1. kokouksen avaus;
  2. kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus;
  3. valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa;
  4. kokouksen esityslistan hyväksyminen;
  5. valitaan hallituksen puheenjohtaja;
  6. valitaan hallituksen muut jäsenet;
  7. valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varamiehet;
  8. käsitellään sääntömuutos: siirretään talousarvion ja toimintasuunnitelman vahvistaminen kevätkokouksen asialistalta syyskokouksen asialistalle;
  9. käsitellään muut esille tulevat asiat.

Kokouksen jälkeen voi siirtyä seuran vuorolle kiipeilemään tai vaikkapa suoraan saunomaan, paljuilemaan ja istumaan iltaa. Toivomme pikkujouluihin tulijoita osallistumaan myös kokoukseen. Syyskokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus, joten kaikkia OKS-91:n toiminnasta kiinnostuneita rohkaistaan tulemaan kokoukseen ja seuran toimintaan mukaan. Mikäli sinulla on etukäteen kysyttävää seuran toiminnasta tai hallitustyöskentelystä, lisätietoja antaa esimerkiksi Paavo, 044-0391948 / paavo.hahtola@iki.fi. Tulethan toki paikalle viettämään iltaa vaikka hallitustyöskentely ei sinua kiinnostaisikaan, lupaamme että ketään ei pakoteta toimintaan mukaan :). Kiipeilyseurassa on paljon uusia jäseniä, tämä on paras tilaisuus tutustua toisiin kiipeilijöihin!

Seura tarjoaa pikkujouluihin pientä purtavaa ja sauna + palju ovat koko illan lämpimänä. Ottakaa omat pyyhkeet ja uikkarit mukaan!


Ystävällisin terveisin,
Paavo Hahtola
Puheenjohtaja
OKS-91 ry