Skip to content
 

Kesätiedote 2020

Koronatilanteen aavistuksen helpottaessa Oulun kiipeilyseura pystyy taas avaamaan hieman toimintaansa!

Seuran yleiset kiipeilyvuorot alkavat pyörimään 1.6.2020 alkaen sekä Oulun kiipeilykeskuksella että Oulun Cavella. Cavella vuorolaisia saa olla yhtä aikaa maksimissaan 10 henkilöä, pidetään siis yhdessä huolta että määrä ei ylity. OKK:lla täytyy noudattaa 50 hengen kokoontumisrajoitusta, joten tarpeen vaatiessa OKK:n henkilökunta voi joutua käännyttämään kiipeilemään tulevia pois. Toivomme kaikilta ymmärrystä poikkeustilanteesta johtuen.

Pystymme myös järjestämään alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti kolme lasten ja nuorten kesäleiriä kesäkuussa.
Leirien päivämäärät ovat 1.-5.6., 8.-12.6. sekä 15.-18.6. ja joka leirille mahtuu 30 innokasta kiipeilijää. Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://oulunkiipeilys.wpengine.com/kesaleiri.

Kurssitoimintakin pääsee pyörähtämään käyntiin kalliokiipeilyn peruskurssin kautta. Kurssi pidetään toukokuun lopussa, 30.-31.5. Patamankalliolla Jyväskylän lähistöllä.
Kurssille pääset ilmoittautumaan täältä: https://edge.flomembers.com/oulun-kiipeilyseura/events/register/6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23, kurssille voidaan ottaa 8 nopeinta ilmoittautujaa. Järjestämme kesäkuun aikana myös trädikurssin, siitä tiedotamme heti kun tarkka ajankohta on tiedossa.

Kursseilla ja leireillä otamme vallitsevan koronavirustilanteen ja hallituksen määrittämät rajoitukset huomioon toiminnassamme, ja pyydämme myös kiipeilyvuoroille, leireillle ja kursseille osallistuven noudattavan kaikkia annettuja ohjeistuksia. Jos tunnet itsesi sairaaksi, ethän tule kiipeilemään.

Mukavaa alkavaa kiipeilykesää!